Sista turneringen för året var inomhusturneringen i Prag i slutet på november. Här slog jag Erismann(FRA) och sedan Garcia(ESP) i en bra match men förlorade i semi mot farliga Corradi(ITA) i en svängig tresettare. Tappade första lite för lätt men kom in i matchen i början av andra och kunde ta hem det relativt komfortabelt. Sen var jag inte alls med i början av tredje och släppte upp honom till 5-0 innan jag började spela bra igen. Kom upp till 5-3 och bollar till 5-4 men han vann tyvärr det maratongemet och därmed matchen. Det kändes som att jag skulle vunnit mot honom om jag hade varit lite bätytre matchtränad och hade kunnat vara bara lite snålare.

Stark turneringsvinst i dubbel däremot. Jag och Raffaele(ITA) slog ett litet lättare och två riktigt kvalificerade par, Timmermans(NED/Polidori(ITA) och Corradi(ITA)/Di Cosmo(ITA), på vägen till pokalen. Mycket roligt eftersom att dela det med en god vän och vi spelade riktigt bra tillsammans. Skön revansch också efter två svaga resultat i Korea under sommaren.