Till Daegu då och förhoppningar om bättre resultat. Tuff lottning även här och tyvärr förlust direkt i en svängig match mot Nick Taylor(USA), som jag även förlorade i Paralympics emot, 7-5 2-6 4-6. Vände 1-5 i första set och var ytterst nära att vända 2-5 i tredje men snubblade lite på upploppsrakan. Han är ju svårspelad och detta är det närmaste jag kommit till att slå honom utomhus någonsin men det känns ändå som en missad möjlighet till något större.

Spelade vidare i consolation, vann där mot Koga(JPN) 6-1 6-1 som jag slog veckan innan i tiebreak i tredje, så det var mycket bättre och äntligen kunde jag känna igen mitt spel. Tyvärr försvann det lika snabbt när jag förlorade dagen efter i finalen mot Itay Erenlib(ISR) 2-6 5-7. Missade många backhand och servade säkert 10 dubbelfel så det var ingen vidare match tyvärr. Jag tänker att det måste varit något med tejpningen för det kändes aldrig tryggt.

Jag trodde att jag skulle spela dubbel med Sithole såsom förra veckan men väl här hade han bestämt sig att spela med en annan. Blev arg på honom, så gör man bara inte. Och efter hans beteende förra veckan är det klart att jag inte kommer att spela mer med honom. Så istället spelade jag med Koga(JPN), som är en god vän och en bra kille. Det var kul men tyvärr räckte det inte mot Huang(TPE)/Huang(TPE) utan vi förlorade 4-6 4-6 men vi hade våra chanser. Jag spelade inte särskilt bra men de spelade ändå allt på min medspelare så det är frågan om det hade gjort så stor skillnad.

Så tyvärr en till dålig vecka. Nu är det bara en turnering kvar här i Sydkorea innan det är dags att vända hemåt, denna i Busan. Det är en mindre turnering, ITF2, med lite sämre startfält. Kommer att vara tredjeseedad så jag har lite bättre förutsättningar där att få till ett bra resultat. Behöver dock även höja spelet lite.