Ingen vidare i start i min första turnering på mitt Paralympics-kval. Visserligen lyckades jag slita mig förbi Koga(JPN) i första omgången med 2-6 6-1 7-6(3) i ett blåsigt Seoul. Det såg mörkt ut vid 3-5 i tredje… Så det var inte vackert men det var en vinst iaf. Men sen tog det tvärstopp med 1-6 0-6 mot förstaseedade världsfyran Sithole(RSA). Ville lite för mycket och hittade aldrig tajmingen där och det var ju en tuff lottning jag fick. Hade hoppats att hamna på tredje- eller fjärde-seedades kvart, då hade jag haft en hygglig chans för semifinal men icke…

Samma visa i första dubbelmatchen som i första singelmatchen, vinst där med med det satt långt inne, 3-6 6-3 1-0(10-2) med Sithole(RSA) vs Huang(TPE)/Nam(KOR). Klart bättre spel i semin i dubbeln men tyvärr förlust där med 6-7(5) 4-6 mot Barten(USA)/Taylor(USA). Inte helt nöjd med mitt spel men ännu mer missnöjd med min partners inställning.